Helt siden begynnelsen i 1943, har MBT Vigeland Transport hatt èn ambisjon:

- Å være den foretrukne transportpartneren for sine kunder. 
For å kunne oppnå og beholde denne posisjonen, har vi alltid vært nødt til å tenke framover. Etter snart 70 år i bransjen, Er vi fortsatt på riktig vei...

I korte trekk
I 1998 ble Vigeland Transport og MBT – etlabert henholdsvis i 1943 og 1978 – slått sammen til ett familieeid selskap, som i dag drives av to generasjoner Vigeland. Etter flere årtier i bransjen har MBT Vigeland Transport opparbeidet høy kompetanse og bred erfaring innenfor alle deler av transportfaget.

Tradisjonsrikt, men fremtidsrettet
MBT Vigeland Transport er en tradisjonsrik, men fremtidsrettet aktør i en krevende bransje. Med blikket fremover og en egen evne til å lytte til markedet, vil vi alltid være i stand til å levere moderne og effektive transportløsninger. Kombinert med vår lange erfaring, fremstår vi som en naturlig rådgiver og leverandør til våre kunder.

Kvalitetsbevisste kunder
I løpet av mange år i bransjen, har MBT Vigeland Transport opparbeidet et solid omdømme blant små og store kunder. Krevende kunder med ulike behov, men som har en ting til felles, - de setter kvalitet, punklighet og fleksibilitet aller høyest – Viktige egenskaper som også skal hjelpe oss til å kapre nye kunder i fremtiden. Fra vårt moderne terminalbygg i Mandal, administrerer vi en stab på over 40 og en bilpark på vel 30, fordelt på de ulike kategoriene. Gode fasiliteter for godshåndtering, dyktige transportplanleggere og høy standard på materiell gir både sjåfører og kunder det beste utgangspunktet for en sikker, lønnsom og punktlig transport.

MBT Vigeland Transport har som mål å være en foretrukket leverandør av transportløsninger. En komplett transportpartner som dekker dine behov og løser dine utfordringer på en kompetent, sikker og lønnsom måte.